ΚΑΛΑΘΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ελληνικά English
Λογότυπο Eταιρίας
Αρχική | Προφίλ | Ιστορικό | Τμήματα Υποδηματοποιείου | Πως φτιάχνονται τα υποδήματα | Μέτρηση ποδιού | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

NEWSLETTER

Αν θέλετε να γραφτείτε στο newsletter μας,
παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Πολιτική Ακύρωσης
bleft1
bleft2
bleft3
Γιατί να παραγγείλω ένα ζευγάρι χειροποίητα υποδήματα 'Giorgio Meriano';
 

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην αγορά ενός καινούργιου ζεύγους υποδήματος. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το σωστό παπούτσι όχι απαραίτητα το ακριβό επηρεάζει κατά 75% την συνολική συμπεριφορά του σώματος και κατά συνέπεια την ποιότητα της ζωής μας. Επίσης, πρέπει να γνωρίζεται ότι 7 στους 10 ανθρώπους έχει κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα στα πέλματα  τους το οποίο δεν γνωρίζουν.

Το υποδηματοποιείο Giorgio Meriano κατασκευάζει άριστης ποιότητας επί παραγγελία  υποδήματα, χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας  δέρματα σε συνδυασμό με τις πολύπειρες τεχνικές και μεθόδους  κατασκευής. Επίσης, ακολουθώντας την εξέλιξη της σύγχρονης τεχνολογίας,  διαθέτει ένα τελευταίας  γενιάς ψηφιακό πελματογράφο και είναι σε θέση να κάνει ακριβής μετρήσεις και να προσδιορίσει με ακρίβεια τυχόν αλλοίωση του πέλματος και κατά συνέπεια πρόβλημα του βαδίσματος.

Έτσι λοιπόν όλα αυτά τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν στη τελική κατασκευή του χειροποίητου  επί παραγγελία παπουτσιού σας δημιουργώντας ένα τέλειο υψηλής αισθητικής και άνεσης αποτέλεσμα.

 

Το  Giorgio Meriano είναι το μοναδικό πιστοποιημένο εργαστήριο μελέτης και κατασκευής χειροποίητων υποδημάτων επί παραγγελία από τον ΕΟΦ με αριθ. Πιστοποίησης   ΕΠ 817 08 2017. Επίσης είναι και πλήρως εναρμονισμένο με την οδηγία 93/42/ΕΟΚ/14-06-1993 του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής  Ένωσης ως προς τη σωστή κατασκευή και μελέτη του κατά παραγγελία υποδήματος.

Επιστροφή
Hosted by Internetplan
ΗΡΟΔΟΤΟΥ 4 - Τ.Κ. 12134 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5754797, info@giorgiomeriano.gr