ΚΑΛΑΘΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ελληνικά English
Λογότυπο Eταιρίας
Αρχική | Προφίλ | Ιστορικό | Τμήματα Υποδηματοποιείου | Πως φτιάχνονται τα υποδήματα | Μέτρηση ποδιού | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

NEWSLETTER

Αν θέλετε να γραφτείτε στο newsletter μας,
παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Πολιτική Ακύρωσης
bleft1
bleft2
bleft3
Είναι ακριβά τα κατά παραγγελία χειροποίητα υποδήματα;
 

Αν και ζούμε σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή αξίζει να προσφέρεται στο εαυτό σας την χαρά να αποκτήσετε ένα ζευγάρι χειροποίητα παπούτσια κατά παραγγελία. Τα υποδήματα μας είναι κατασκευασμένα 100% στο χέρι.

Για την δημιουργία τους χρησιμοποιούμε αρίστης ποιότητας δέρματα τα οποία τα προμηθευόμαστε από τα καλύτερα βυρσοδεψεία της Ιταλίας. Η μέθοδος κατασκευής τους γίνεται με φυσικές μεθόδους και τεχνικές. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ενός χειροποίητου υποδήματος Giorgio Meraino είναι πιστοποιημένα και έχουν ειδικές προδιαγραφές ώστε να είναι φιλικά προς το ανθρώπινο σώμα.

Σε όλη τη φάση της κατασκευής τους ελέγχονται όλα τα στάδια, αρχικά από την επιλογή του δέρματος το οποίο κόβεται με τα ‘νερά’ του ώστε να διατηρεί το υπόδημα πάντα την φόρμα του. Μετά  την εσωτερική  φόδρα η οποία έχει υποστεί ειδικό αντιμυκιτιακό έλεγχο και είναι δερματολογικά ελεγμένη. Επίσης ελέγχονται τα εσωτερικά πέλματα που είναι ανατομικά και προσδίδουν στο βάδισμα μια βελούδινη αίσθηση ακόμα και αν πρόκειται για ψηλοτάκουνο γυναικείο παπούτσι.  Επίσης στο στάδιο της κατασκευής στην οποία μοντάρετε το υπόδημα στο καλαπόδι και παραμένει πάνω σε αυτό για 4-5 ημέρες για να φορμαριστεί και να στεγνώσουν όλα τα φυσικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την χειροποίητη κατασκευή του.

Τα χειροποίητα ανδρικά και γυναικεία υποδήματα Giorgio Meriano είναι μοναδικά και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Τα υποδήματα   Giorgio Meriano έχουν ονοματεπώνυμο και κατασκευάζονται  αποκλειστικά για αυτούς που τα παραγγέλλουν.

Όλα αυτά που προσφέρει ένα χειροποίητο υπόδημα Giorgio Meriano του προσδίδουν μεγάλη 'υπεραξία’  χωρίς όμως να περνά αυτό στη  τελική τιμή. Τα κατά παραγγελία χειροποίητα υποδήματα είναι πολύ ακριβά σε όλη την Ευρώπη και η αγορά τους είναι δυνατή για λίγους. Εμείς θέλοντας να εξυπηρετήσουμε όλους τους πελάτες που επιθυμούν να κάνουν παραγγελία ένα ζευγάρι χειροποίητα υποδήματα προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλά τις τιμές μας έχοντας ένα χαμηλό ποσοστό κέρδους. Ξεκινώντας από τις οικονομικές σειρές μας που ξεκινούν από 140 ευρώ οι οποίες είναι αρίστης ποιότητας και κατασκευής.

Στο Design your Shoes μπορείτε μόνοι σας να επιλέξετε τα υλικά και τα σχέδια της αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε το χειροποίητο παπούτσι κατά παραγγελία που επιθυμείτε ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες και ανάγκες

Επιστροφή
Hosted by Internetplan
ΗΡΟΔΟΤΟΥ 4 - Τ.Κ. 12134 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5754797, info@giorgiomeriano.gr