ΚΑΛΑΘΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ελληνικά English
Λογότυπο Eταιρίας
Αρχική | Προφίλ | Ιστορικό | Τμήματα Υποδηματοποιείου | Πως φτιάχνονται τα υποδήματα | Μέτρηση ποδιού | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

NEWSLETTER

Αν θέλετε να γραφτείτε στο newsletter μας,
παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Πολιτική Ακύρωσης
bleft1
bleft2
bleft3
Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Πως να κάνω παραγγελίες από το site;
 

Η υποδηματοποιία  ως τέχνη χάνεται στα βάθη των χρόνων. Η χώρα μας ανέκαθεν είχε αρίστους τεχνίτες. Η βαθιά γνώση και το μεράκι τους σύντομα εξάπλωσε τη φήμη τους εκτός συνόρων. Καθιερώθηκαν  ως από τους καλύτερους στον κόσμο.

Το υποδηματοποιείο  GIORGIO MERIANO  είναι από τα λίγα που υπάρχουν. Εδώ συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε τα χειροποίητα υποδήματα μας με την ίδια αγάπη, αφοσίωση και τεχνικές όπως έκαναν οι παλιοί υποδηματοποιοί.  

Έχοντας ως κύρια φιλοσοφία την δημιουργία χειροποίητων υποδημάτων, η εταιρία  συνεχώς στοχεύει  στην ικανοποίηση των πελατών της τόσο μέσα από την άνεση  των προϊόντων της όσο και από την ικανοποίηση των αισθητικών τους κριτηρίων. 

Ταυτισμένη με τη δημιουργικότητα, τον επαγγελματισμό, το σεβασμό στο πελάτη στοχεύουμε σε πελάτες που επιζητούν το καθαρά προσωπικό. Παράλληλα επιμένοντας στην υψηλή ποιότητα των υποδημάτων της τόσο σε επίπεδο υλικών όσο και στην τελειότητα των φινιρισμάτων και εφαρμογής η εταιρεία έχει καταφέρει σήμερα να δημιουργήσει ένα καλό πελατολόγιο, προσανατολισμένο στη ¨στα μέτρα σου¨ φιλοσοφία. 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας παρέχει αυτή την δυνατότητα. Στο κατάστημα μας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά υποδήματα. Από τις αναλυτικές κατηγορίες υποδημάτων μπορείτε να διαλέξετε ένα  υπόδημα που σας αρέσει.  Στην κατηγορία των γυναίκειων υποδημάτων υπάρχουν τρείς διαφορετικές επιλογές  που πρέπει να επιλέξετε για να κάνετε μια αγορά.     

Το μέγεθος  αποτελεί μια σημαντική επιλογή  η οποία καθορίζει το  νούμερο του υποδήματος που θα αγοράσετε. Τα μικρότερα νούμερα υποδημάτων (32-34,5)  όπως και τα μεγαλύτερα (41,5–45) επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος λόγω του ότι χρειάζονται διαφορετική επεξεργασία από ότι τα κανονικά.  

Το φάρδος σχετίζεται με το φάρδος του ποδιού του πελάτη. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις επιλογές. Η επιλογή ¨έξτρα φαρδύ¨ επιβαρύνεται με επιπλέον  κόστος για την έξτρα επεξεργασία που χρειάζεται.  

Η τελευταία  επιλογή σχετίζεται με την άνεση του υποδήματος. Μπορείτε να επιλέξετε  ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεται μεταξύ τριών επιλογών του βασικού πέλματος (χωρίς έξτρα κόστος) του ανατομικού πέλματος, και του έξτρα ανατομικού πέλματος

Στην κατηγορία των αντρικών υποδημάτων υπάρχουν και εδώ τρείς διαφορετικές επιλογές που πρέπει να επιλέξετε για να κάνετε μια αγορά.

Το μέγεθος αποτελεί μία σημαντική επιλογή η οποία καθορίζει το νούμερο του υποδήματος που θα αγοράσετε. Τα μεγαλύτερα νούμερα υποδημάτων  (47-49) επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος λόγω του ότι χρειάζονται διαφορετική επεξεργασίας από ότι τα κανονικά.

Το φάρδος σχετίζεται με το φάρδος του ποδιού του πελάτη. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις επιλογές. Η επιλογή  ¨φαρδύ¨  και ¨έξτρα φαρδύ¨ επιβαρύνεται με επιπλέον  κόστος για την έξτρα επεξεργασία που χρειάζεται.  

Η τελευταία επιλογή  σχετίζεται με την κατηγορία κατασκευής. Μπορείτε να επιλέξετε  ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεται μεταξύ τριών επιλογών  της κατηγορίας κατασκευής. Για να δείτε τα χαρακτηριστικά της Απλής κατηγορίας πατήστε εδώ. Για να δείτε τα χαρακτηριστικά της Gold κατηγορίας πατήστε εδώ.

Επιστροφή
Hosted by Internetplan
ΗΡΟΔΟΤΟΥ 4 - Τ.Κ. 12134 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5754797, info@giorgiomeriano.gr