ΚΑΛΑΘΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ελληνικά English
Λογότυπο Eταιρίας
Αρχική | Προφίλ | Ιστορικό | Τμήματα Υποδηματοποιείου | Πως φτιάχνονται τα υποδήματα | Μέτρηση ποδιού | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

NEWSLETTER

Αν θέλετε να γραφτείτε στο newsletter μας,
παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Πολιτική Ακύρωσης
bleft1
bleft2
bleft3
Κατασκευάζετε ορθοπεδικά υποδήματα;
 

Ένα βασικό κομμάτι της παραγωγής του υποδηματοποιείου μας αφορά στο σχεδιασμό και την κατασκευή ορθοπεδικών  υποδημάτων κατά παραγγελία. Η τιμή που μας κάνετε 85 και πλέον έτη να μας εμπιστεύεστε στις ορθοπεδικές κατασκευές, μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους και παράλληλα υπεύθυνους ώστε να συνεχίσουμε αυτή μας την δραστηριότητα.

Εξειδικευμένα ορθοπεδικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας δέρματα, ειδικές σόλες, ορθωτικά πέλματα  τελευταίας τεχνολογίας, συνεχής ενημέρωση από εκθέσεις του εξωτερικού, συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης, είναι στην διάθεση σας ώστε να δημιουργηθεί ένα ορθοπεδικό κατά παραγγελία υπόδημα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Όλα αυτά μαζί με την πείρα και την γνώση τριών γενιών υποδηματοποιών εξειδικευμένων στο σχεδιασμό και την κατασκευή του ορθοπεδικού υποδήματος, ξεχωριστό για κάθε περίπτωση, εγγυάται το σωστό αποτέλεσμα.  

Το  Giorgio Meriano είναι το μοναδικό πιστοποιημένο εργαστήριο μελέτης και κατασκευής χειροποίητων υποδημάτων επί παραγγελία από τον ΕΟΦ με αριθ. Πιστοποίησης   ΕΠ 817 08 2017. Επίσης είναι και πλήρως εναρμονισμένο με την οδηγία 93/42/ΕΟΚ/14-06-1993 του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής  Ένωσης ως προς τη σωστή κατασκευή και μελέτη του κατά παραγγελία υποδήματος.

Θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να εμπιστευτείτε το 'ορθοπεδικό πρόβλημα' σας και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για εσάς

Επιστροφή
Hosted by Internetplan
ΗΡΟΔΟΤΟΥ 4 - Τ.Κ. 12134 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5754797, info@giorgiomeriano.gr