ΚΑΛΑΘΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ελληνικά English
Λογότυπο Eταιρίας
Αρχική | Προφίλ | Ιστορικό | Τμήματα Υποδηματοποιείου | Πως φτιάχνονται τα υποδήματα | Μέτρηση ποδιού | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

NEWSLETTER

Αν θέλετε να γραφτείτε στο newsletter μας,
παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Πολιτική Ακύρωσης
bleft1
bleft2
bleft3
Τμήματα Υποδηματοποιείου
 

Στο υποδηματοποιείο Giorgio Meriano, εδώ και 90 χρόνια λειτουργίας του, κυρίαρχη θέση έχει η κορυφαία ποιότητα, η άνεση, η υψηλή σχεδίαση και η εφαρμογή των υποδημάτων που κατασκευάζουμε. Απευθυνόμαστε σε όλη την οικογένεια και τις ανάγκες της αφού έχουμε συλλογές από  Γυναικεία–Αντρικά-Παιδικά υποδήματα.

Τα κατά παραγγελία υποδήματα Giorgio Meriano είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργαστήριο μας.

Το υποδηματοποιείο χωρίζεται σε έξι βασικά τμήματα κατασκευών:

  1. Υποδήματα επί παραγγελία Μόδας- Casual
  2. Νυφικά- Γαμπριάτικα
  3. Μικρά– Μεγάλα Νούμερα
  4. Ορθοπεδικά-Ανατομικά Υποδήματα
  5. Πελματογράφημα – Ορθωτικά Πέλματα
  6. Παιδικά Υποδήματα-Ορθοπεδικά παιδικά υποδήματα

 

1, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΟΔΑΣ

Μπορείτε να κατασκευάσετε τα υποδήματα  σας επιλέγοντας  το ;

Α) Σχέδιο (Πατρόν)

Β) Ποιότητα Δέρματος

Γ) Χρώμα Δέρματος

Δ) Ύψος Τακουνιού

Ε) Νούμερο

Στ) Εσωτερική Ανατομία

Σχέδια υψηλής αισθητικής, δέρματα και υλικά αρίστης ποιότητας και βέβαια κορυφαία χειροποίητη κατασκευή από έμπειρους υποδηματοποιούς συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που είναι βέβαιο θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

2. ΝΥΦΙΚΑ – ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ

Νυφικά παπούτσια επί παραγγελία από απλά και λιτά σχέδια μέχρι νυφικά παπούτσια υψηλής σχεδίασης. Εντυπωσιακά ξεχωριστά δέρματα μοναδικής εμφάνισης και ποιότητας, μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών από φιόγκους, ημιπολύτιμες πέτρες, αλυσίδες με στρας παντρεύονται άριστα μεταξύ τους ώστε να σας κάνουν να νιώσετε μοναδικά σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή σας.

Βέβαια το υποδηματοποιείο Giorgio Meriano ξέροντας ότι το ‘τέλειο νυφικό παπούτσι’ δεν το συνοδεύει μόνο η εξωτερική εμφάνιση και το στυλ αλλά και η άνεση, ξεχωρίζει με τις πρωτοποριακές και ανατομικές κατασκευές του και τους ειδικούς ανατομικούς πάτους χαρίζοντας ένα ‘soft’,  βελούδινο και ξεκούραστο αποτέλεσμα.

 

Επίσης τα γαμπριάτικα αντρικά κατά παραγγελία υποδήματα μας ξεχωρίζουν τόσο για την ιδιαίτερη εμφάνιση και κομψότητα τους όσο και για την ιδιαίτερη άνεση τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. ΜΙΚΡΑ – ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Όλα μας τα υποδήματα διατίθενται σε μικρά και μεγάλα νούμερα.

Γυναικεία από 32-45

Αντρικά από  37-52

Ειδικό τμήμα του υποδηματοποιείου μας αναλαμβάνει την κατασκευή των μικρών και μεγάλων μεγεθών υποδημάτων. Τα μικρά και μεγάλα νούμερα παπουτσιών είναι εντελώς χειροποίητα και απαιτείται σημαντικός χρόνος για την κατασκευή τους αφού δεν υπάρχουν καθόλου οι πρώτες ύλες που χρειάζεται για την κατασκευή ενός ζεύγους υποδήματος.(πχ καλαπόδι-σόλες-τακούνια –πάτοι)

4. ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ – ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

Το πιο σημαντικό τμήμα του υποδηματοποιείο μας αφού κάθε καλή προσπάθεια που καταβάλουμε δίνει χαρά και ανακούφιση σε συνανθρώπους μας. Η πολύχρονη πείρα και οι συνεργασίες με κορυφαίους ορθοπεδικούς επιστήμονες εντός και εκτός συνόρων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα ορθοπεδικά υποδήματα Giorgio Meriano  σε συνεργασία με τον ορθοπεδικό ιατρό μπορούν να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα και να βελτιώσουν την ποιότητα της βάδισης,  σε χρόνια ορθοπεδικά προβλήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση η κατανόηση, πρώτα από όλα του ασθενούς, να εξοικειωθεί με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να πιστέψει ότι με την κατάλληλη επιστημονική βοήθεια και την δική του δύναμη και θέληση μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωή του.

 

Έτσι λοιπόν κατασκευάζουμε ορθοπεδικά παπούτσια επί παραγγελία με ειδικές κατασκευές ώστε να αντιμετωπίζονται διάφορες ορθοπεδικές παθήσεις όπως:

1.Ανισοσκελεία

2.Πλατυποδία-Βλαισοπλατυποδία

3.Υποδήματα για νάρθηκες τύπου KLETZAC

4 Διαβητικά

5.Πτώση μεταταρσίων

6.Κότσια σφυροδακτυλία (καβάλημα δακτύλων) και άλλες σοβαρές παθογόνες καταστάσεις που χρήζουν ορθοπεδικών υποδημάτων.

 

5. ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ - ΟΡΘΩΤΙΚΑ ΠΕΛΜΑΤΑ

Στο υποδηματοποιείο μας έχουμε την δυνατότητα να κάνετε ανάλυση βάδισης με τελευταίας γενιάς πελματογράφο. Το πελματογράφημα θα μας αναλύσει την μορφολογία των πελμάτων και θα μας καταδείξει τα παθολογικά ευρήματα.

Ο πελματογράφος καταγράφει τις πιέσεις που ασκούνται κατά την βάδιση αλλά και κατά την στάση πάνω στην πλατφόρμα και γίνεται καταγραφή των εκάστοτε προβλημάτων και στην συνέχεια η επίλυση τους. Το πελματογράφημα χωρίζεται σε στατικό και δυναμικό. Με βάση τα αντικειμενικά ευρήματα του πελματογράφου καθώς και την κλινική εξέταση κατασκευάζουμε τα κατάλληλα ορθωτικά πέλματα από ελαφρύ ειδικό υλικό αεριζόμενο και αντιμυκητιακό.

 

 

6.ΠΑΙΔΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ -ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

Στο υποδηματοποιείο μας γνωρίζοντας την σημασία και την σπουδαιότητα του σωστού παιδικού παπουτσιού έχουμε δημιουργήσει την σειρά Giorgio Meriano Kids.

Τα πρώτα και πιο σημαντικά βήματα που θα κάνει το παιδί με ένα σωστό ανατομικό παιδικό παπούτσι ιδανικών προδιαγραφών καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη του βαδίσματος του. Έχοντας μελετήσει την ανατομία του παιδικού ποδιού και τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει το σωστό παιδικό παπούτσι κατασκευάζουμε Μπεμπέ –παιδικά υποδήματα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Σημαντικές προδιαγραφές του παιδικού παπουτσιού είναι:

1.ενίχυση και ανατομία στην ποδική καμάρα

2.ανατομική στήριξη στην εσωτερική  μεριά του υποδήματος

3.Ειδικό ορθοπεδικό τακούνι

4. Δέρματα και εσωτερικές φόδρες με ειδικές προδιαγραφές.

Hosted by Internetplan
ΗΡΟΔΟΤΟΥ 4 - Τ.Κ. 12134 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5754797, info@giorgiomeriano.gr