ΚΑΛΑΘΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ελληνικά English
Λογότυπο Eταιρίας
Αρχική | Προφίλ | Ιστορικό | Τμήματα Υποδηματοποιείου | Πως φτιάχνονται τα υποδήματα | Μέτρηση ποδιού | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

NEWSLETTER

Αν θέλετε να γραφτείτε στο newsletter μας,
παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Πολιτική Ακύρωσης
bleft1
bleft2
bleft3
Μπορείτε να φτιάξετε ορθωτικά πέλματα;
 

Βεβαίως και μπορούμε να σας φτιάξουμε ορθωτικά πέλματα αφού πρώτα κάνουμε  πελματογράφημα.

Ο ρόλος των ορθωτικών πελμάτων είναι εξίσου σημαντικός με τον ρόλο των ορθοπεδικών υποδημάτων. Τα ορθωτικά πέλματα μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορες παθήσεις ή δυσμορφίες των κάτω άκρων. 
 
Πιο συγκεκριμένα γίνεται ανάλυση βάδισης με τον ειδικό πελματογράφο. Αναλύοντας την στάση των πελμάτων μας κατά την στήριξη του σώματος μας σε ακινησία (στατικό πελματογράφημα) αλλά και κατά την φάση της βάδισης (δυναμικό πελματογράφημα) μπορούμε να διακρίνουμε πού εντοπίζεται το πρόβλημα στα πέλματα μας, πού δέχονται μεγαλύτερη πίεση από το βάρος του σώματός μας κλπ.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις των μετρήσεων που λάβουμε θα προχωρήσουμε στην κατασκευή των ορθωτικών πελμάτων αποκλειστικά για εσάς. Βάση αυτού κατασκευάζεται το πέλμα σύμφωνα με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσαρμοσμένο στις δικές του ,αποκλειστικά, ανάγκες και βάση της συγκεκριμένης ανάλυσης βάδισης.

Σκοπός είναι να διορθωθεί το κάθε πρόβλημα ξεχωριστά, π.χ πλατυποδία, κοιλοποδία, πόδια που γέρνουν προς τα έξω(ραιβότητα), πόδια που γέρνουν προς τα μέσα (βλαισότητα) κλπ. , ανακούφιση από πόνους των πελμάτων κατά την βάδιση, αλλά και η σωστή στήριξη των πελμάτων  και ακολούθως ολόκληρου του κορμού.

Αφορά όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες,  καθώς επίσης και για διαβητικούς αφού τα πέλματα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή. 


Στο κατάστημά μας μπορεί να κατασκευαστεί το πέλμα αλλά και το κατάλληλο υπόδημα για την ορθότερη λειτουργία και εξυπηρέτηση σας.

 

Επιστροφή
Hosted by Internetplan
ΗΡΟΔΟΤΟΥ 4 - Τ.Κ. 12134 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5754797, info@giorgiomeriano.gr