ΚΑΛΑΘΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ελληνικά English
Λογότυπο Eταιρίας
Αρχική | Προφίλ | Ιστορικό | Τμήματα Υποδηματοποιείου | Πως φτιάχνονται τα υποδήματα | Μέτρηση ποδιού | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

NEWSLETTER

Αν θέλετε να γραφτείτε στο newsletter μας,
παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Πολιτική Ακύρωσης
bleft1
bleft2
bleft3
Το αριστερό μου πόδι γυρίζει προς τα μέσα
 

Στην περίπτωση που το πόδι σας  παρουσιάζει ‘ βλαισότητα ‘ όταν γυρίζει προς τα μέσα η ‘ρεβότητα’ αν γυρίζει προς τα έξω είναι πολύ σωστή η απόφαση σας να προχωρήσετε στην παραγγελία ενός χειροποίητου υποδήματος αποκλειστικά για εσάς.

Πρέπει να γνωρίζετε κάποιους γενικούς κανόνες που ισχύουν στις περιπτώσεις αυτές. Τα παπούτσια που φοράτε πρέπει να έχουν από την καμάρα και πίσω (γενικά το πίσω μέρος του παπουτσιού) ορθοπεδικές διαμορφώσεις. Να είναι ‘σκληρά’ να έχουν δηλαδή φόρτι. Το φόρτι είναι το υλικό που δένει το υπόδημα.

Έτσι λοιπόν όταν το πλαϊνό και  η φτέρνα είναι σκληρά λειτουργούν ως νάρθηκας συγκρατώντας το πόδι, μη επιτρέποντας το να γυρίσει.. Επίσης στο εσωτερικό του υποδήματος στον ‘πάτο, αναλόγως με το πόσο γυρίζει το πόδι γίνετι ειδική ορθοπεδική στήριξη ώστε να συγκρατεί το πόδι σε ίσια θέση..

Σε περιπτώσεις που το πόδι έχει μεγάλη κλίση γίνεται πελματογράφημα ώστε να αποτυπωθεί το μέγεθος της κλίσης και στη συνέχεια κατασκευάζονται τα ορθωτικά πέλματα ώστε να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση  της κλίσης του ποδιού.. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία .Επισης. είμαστε σε ιδιαίτερη ευχάριστη θέση με τις γνώσεις μας να βελτιώσουμε το βάδισμα σας.

Το υποδηματοποιείο Giorgio Meriano είναι σε θέση να ικανοποιήσει και την πιο δύσκολή περίπτωση.

Επιστροφή
Hosted by Internetplan
ΗΡΟΔΟΤΟΥ 4 - Τ.Κ. 12134 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5754797, info@giorgiomeriano.gr