ΚΑΛΑΘΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ελληνικά English
Λογότυπο Eταιρίας
Αρχική | Προφίλ | Ιστορικό | Τμήματα Υποδηματοποιείου | Πως φτιάχνονται τα υποδήματα | Μέτρηση ποδιού | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

NEWSLETTER

Αν θέλετε να γραφτείτε στο newsletter μας,
παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Πολιτική Ακύρωσης
bleft1
bleft2
bleft3
Φταίνε τα ψηλά τακούνια που φοράω για τα προβλήματα στα πόδια μου;
 

Όλοι πιστεύουν ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια ευθύνονται για όλες τις παθήσεις του ποδιού. Στο υποδηματοποιείο μας έχοντας την αμεσότητα της κατασκευής και της πώλησης του υποδήματος απευθείας στο καταναλωτή και έχοντας αναπτύξει την σχέση υποδηματοποιού και πελάτη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ καλά τις αντιδράσεις του ποδιού κατά την αγορά ενός καινούργιου ζεύγους υποδήματος.

Η εμπειρία 90 ετών στην κατασκευή χειροποίητων υποδημάτων και η ταυτόχρονη πώληση απευθείας στον καταναλωτή μας έχει δώσει πλέον την γνώση ώστε να μπορούμε να διαγνώσουμε εγκαίρως το τι χρειάζεται ο πελάτης. Δηλαδή ποιο υπόδημα και ποιες ανατομικές ιδιότητες χρειάζονται ώστε να μην προκαλέσουμε κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα στο πελάτη που θα μας εμπιστευτεί και θα μας προτιμήσει για να αγοράσει το καινούργιο ζεύγος υποδήματος του.

Έτσι λοιπόν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο κυριότερος λόγος που ταλαιπωρούμε τα πόδια μας είναι γιατί τα περισσότερα παπούτσια που υπάρχουν στα καταστήματα και αγοράζουμε ακόμα και αυτά επωνύμων και ακριβών εταιριών είναι ακατάλληλα. Έχουν πολύ σκληρούς πάτους και στερούνται οποιασδήποτε ανατομικότητας αφού κατασκευάζονται με μη αποδεκτά υλικά για ένα φυσιολογικό πόδι με κριτήριο μόνο την εμφάνιση και την μέγιστη παραγωγή. Συμπερασματικά λοιπόν δεν ευθύνονται μόνο τα ψηλά τακούνια  για τις παραμορφώσεις των ποδιών.

Επιστροφή
Hosted by Internetplan
ΗΡΟΔΟΤΟΥ 4 - Τ.Κ. 12134 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5754797, info@giorgiomeriano.gr