ΚΑΛΑΘΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ελληνικά English
Λογότυπο Eταιρίας
Αρχική | Προφίλ | Ιστορικό | Τμήματα Υποδηματοποιείου | Πως φτιάχνονται τα υποδήματα | Μέτρηση ποδιού | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

NEWSLETTER

Αν θέλετε να γραφτείτε στο newsletter μας,
παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Πολιτική Ακύρωσης
bleft1
bleft2
bleft3
Προφίλ
 

Το υποδηματοποιείο  Giorgio Meriano  ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων υποδημάτων κατά παραγγελία και διαθέτει ολοκληρωμένες συλλογές  γυναικείων αντρικών και παιδικών υποδημάτων.

Η αγάπη και το μεράκι μας οδήγησε να δημιουργήσουμε αυτό το πρότυπο κέντρο χειροποίητου υποδήματος, ικανό να αντεπεξέλθει στις σημερινές  κατά παραγγελία ανάγκες. Το Giorgio Meriano! Ένα υποδηματοποιό που συνδυάζει την υψηλή αισθητική, την ποιότητα και το άρτιο σχεδιασμό ενός κορυφαίου ζεύγους υποδημάτων με την εξέλιξη της επιστήμης.

Το Giorgio Meriano είναι το μοναδικό πιστοποιημένο εργαστήριο μελέτης και κατασκευής χειροποίητων υποδημάτων επί παραγγελία από τον ΕΟΦ  με αριθ. Πιστοποίησης   ΕΠ 817 08 2017. Επίσης είναι και πλήρως εναρμονισμένο με την οδηγία 93/42/ΕΟΚ/14-06-1993 του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής  Ένωσης ως προς τη σωστή κατασκευή και μελέτη του κατά παραγγελία υποδήματος.

Αν και ζούμε σε μια εποχή βιομηχανοποίησης εμείς παραμένουμε πιστοί στη παράδοση και στις αξίες, προσφέροντας  τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας στην  κατασκευή  ενός χειροποίητου υποδήματος, προσιτό στο να το αποκτήσει ο καθένας.

Σεβόμενοι το σύγχρονο άνθρωπο προσπαθούμε να εκπληρώσουμε τις αληθινές του επιθυμίες και ανάγκες. Η έμφαση στη ποιότητα σε όλες τις φάσεις  παραγωγής των υποδημάτων, από το σχεδιασμό, την κοπή του δέρματος, τη ραφή, το μοντάρισμα, το φινίρισμα και την τελική παράδοση ενός χειροποίητου ζευγαριού υποδημάτων Giorgio Meriano  αποτελεί  βασικότατη προτεραιότητα μας.

Η παράδοση τριών γενιών υποδηματοποιών , η πείρα 90 και πλέον ετών κατασκευής  χειροποίητων υποδημάτων συνδυάζεται με την τεχνολογία του σήμερα. Παράλληλα η τέλεια εφαρμογή των χειροποίητων υποδημάτων μας έχει αναντικατάστατη θέση σ’ αυτή τη διαδρομή,  εκπληρώνοντας τους στόχους μας στην άνεση και την κομψότητα οι οποίες πρέπει να συνοδεύουν ένα ποιοτικό υπόδημα.

Το υποδηματοποιείο  Giorgio Meriano είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα κατασκευής χειροποίητων κατά παραγγελία υποδημάτων.  Το πρώτο τμήμα ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή κατά παραγγελία χειροποίητων υποδημάτων ¨luxurious collection”. Άριστης ποιότητας δέρματα, από κορυφαία ιταλικά βυρσοδεψεία, χειροποίητες σόλες, τακούνια υψηλών προδιαγραφών, κορυφαίος σχεδιασμός με γνώμονα την υψηλή αισθητική και φινέτσα, και βέβαια άρτια κατασκευή με χειροποίητες τεχνικές και μεθόδους συνθέτουν ένα μοναδικής αισθητικής χειροποίητο υπόδημα.

 

Το δεύτερο τμήμα ασχολείται με την μελέτη το σχεδιασμό και την κατασκευή ορθοπεδικών υποδημάτων κατά παραγγελία.

Ειδικής επεξεργασίας δέρματα, σόλες εξαιρετικών προδιαγραφών, ειδικά ανατομικά υλικά, που χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένα  σύγχρονα ευρωπαϊκά εργαστήρια κατασκευής ορθοπεδικών υποδημάτων, και εξειδικευμένες τεχνικές κατασκευής συνδυάζονται ώστε να κατασκευάσουμε ένα ξεχωριστό και τέλειο σε εφαρμογή ορθοπεδικό υπόδημα. 

Το υποδηματοποιείο Giorgio Meriano έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα , ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα πλαίσια μόνο της καλής κατασκευής και εμφάνισης ενός χειροποίητου υποδήματος. Ασχολήθηκε  την μελέτη της ανατομίας του ανθρώπινου πέλματος.

Η εταιρία διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας πελματογράφο και τεχνογνωσία  έτσι ώστε να μελετά την κινησιολογία του ποδιού τόσο κατά τη στάση όσο και κατά την βάδιση. Έτσι μπορεί να αναλύσει προσωπικά στοιχεία των ποδιών κάθε ενδιαφερόμενου πελάτη ώστε να κατασκευάσει ένα ξεχωριστό και τέλειο προς την εφαρμογή του ζεύγος υποδημάτων, στα μέτρα του. Χάρη σε εσάς και την έμπρακτη στήριξη σας την κριτική και τις παρατηρήσεις σας όλα αυτά τα χρόνια, μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε αυτό το πρότυπο εργαστήριο υψηλής υποδηματοποιίας που πλέον είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Υπόσχεση μας είναι ότι θα προσφέρουμε συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες, συνεχίζοντας μαζί σας την παράδοση της ποιότητας και της τέχνης 

 

Shipwreck Beach Tour

Hosted by Internetplan
ΗΡΟΔΟΤΟΥ 4 - Τ.Κ. 12134 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5754797, info@giorgiomeriano.gr